Сезон "бавовни" на Запоріжжі у самому розпалі – Федоров

На Запоріжжі вчора опівдні стався вибух на стоянці ворожих авто в окупованій росіянами Михайлівці.

Минулої ночі "бавовна" знов повернулася до селища, повідомив 30 травня міський голова Мелітополя Іван Федоров в ефірі національного телемарафону, передає Gazeta.ua. За попередньою інформацією, в Михайлівці "назавжди заснули" ворожі військові, які зайняли спортзал однієї зі шкіл.

"Сезон бавовни на тимчасово окупованих територіях Запорізької області у самому розпалі. Ввечері бавовна дісталась до Мелітополя: щось сталося в районі ворожої бази біля 19-го ліцею. Спочатку пропагандисти включили режим "прінятія", теж повідомивши про вибух. Згодом зрозумівши, що їхні "сили" добряче постраждали, переключились на "отріцаніє" зі словами, що "вибуху не було", розказав він.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Військові бази ворога із захоплених навчальних закладів та підприємств Молочанська і Токмака на Запоріжжі переміщують до лісосмуг і полів. Росіяни риють окопи та ховаються під землею. Для спорудження оборони навколо Мелітополя використовують все, що є під рукою: від оборонних ліній часів Другої світової війни до води. Затоплюють поля як поблизу лінії фронту в районі Михайлівки, так і зі сторони Криму біля Якимівки.