Синоптик сказала про погоду на завтра і до кінця січня

Мінлива погода із морозами очікується в Україні

У вівторок, 16 січня, в Україні буде мінлива погода. Прогнозується морозною на заході, півночі і в центрі країни. Вночі температура повітря становитиме -2-6℃, вдень від чотирьох морозу до одного градусу тепла. Таку інформацію надала синоптикиня Наталка Діденко.

Тепліша погода передбачена на півдні України: вночі від двох морозу до трьох градусів тепла, вдень +2+6℃, в Криму може бути до +7+10℃.

Опади пройдуть у західних областях (невеликі) та у центрі (вночі та вранці), переважно сніг. На півдні буде мокрий сніг і дощ, вдень в Одеській і Миколаївській областях очікується припинення опадів. На сході будуть мокрий сніг і дощ, помірні опади. У північних областях - без істотних опадів.

У Києві тemperatura ustala Z -2-5℃. На дорогах очікується ожеледиця.

Мороз з посиленням очікується в більшості областей 17 січня

17 січня в більшості областей України очікується посилення морозу. Теплою повітряна маса втримається тільки вночі 18 січня.

"А вже вдень 18 січня різко потепліє - до "плюсів" і дощу. На цьому тижні, схоже, найхолоднішим буде 17 січня та ніч 18-го січня. А далі, аж до кінця і тижня, і місяця, переважатиме з коливаннями тепла повітряна маса", - розповіла Наталка Діденко.

Сьогодні в Україні панує хмарна погода. На заході і півночі країни можливий невеликий сніг. На дорогах очікується ожеледиця.

На високогір'ї Івано-Франківської і східної частини Закарпатської областей існує небезпека снігових лавин.