Скандал із артистами Львівської опери: з’явилися нові подробиці

У скандалі навколо Львівського оперного театру одна з артисток повернулася в Україну

Скандал в Львівському національному академічному театрі опери та балету імені Соломії Крушельницької отримав продовження. З'явилася інформація, що одна з солістів, Юлія Михаліха-Рома повернулася в Україну, але двоє її колег-чоловіків - ні. В театрі продовжується внутрішнє розслідування. Також відбулися збори балетної трупи, де обговорювалися вчинки Андрія Михаліхи та Богдана Ключника.

На сторінці театру в Facebook повідомили: "Артистка балету Юлія Михаліха-Рома повернулася до роботи в театрі. Внутрішня службова перевірка проводиться щодо чоловіків, які залишилися за кордоном. Розслідується причина та обставини вчинку Андрія Михаліхи та Богдана Ключника". За інформацією видання Oboz.ua, артисти сповістили колег, що не планують повертатися до Львова. Про це журналісти дізналися з джерел у театральній спільноті, оскільки сам театр не оприлюднював цю інформацію. Сайт театру також вилучив сторінки фігурантів скандалу.

Раніше повідомлялося, що троє артистів не повернулися з гастролей в Фінляндію разом з колективом.

Український журналіст відмовився повертатися з закордонного відрядження

Українського журналіста та ведучого "24 каналу" Олексія Печія було відряджено на Саміт ЄС, але він вирішив залишитися за кордоном і не повертатися до України. Журналіст пояснив своє рішення тим, що буде продовжувати "інформаційну війну за Україну", знаходячись в одній із країн Європи.