Собаки згоріли: власниця собачого розплідника у надважкому стані після атаки РФ

Ранок атаки: власниця розплідника мопсів постраждала від ракетної атаки РФ

У результаті ракетної атаки РФ на Київ, Анастасія Носова, власниця розплідника собак породи "мопс", отримала серйозні травми. Про це повідомила її подруга Тетяна Копитова у Facebook.

“Сьогодні зранку внаслідок обстрілу Росією Києва постраждало кілька районів моїх близьких друзів... Одна з ракет наскрізь пройшла через квартиру знайомої кіннотниці і собачниці Анастасія Носова! Помешкання вигоріло, собаки згоріли. Настя в лікарні з черепно-мозковою травмою і численними пораненнями”, - написала Копитова.

Зараз Носова перебуває у надважкому стані в оперційній. Вона отримала черепно-мозкову травму з гематомами, уламок у грудній клітці і пошкоджені кінцівки. Квартира була знищена, вижили тільки три собаки – далматин, уіпет та мопс, інші загинули. Батько Носової також перебуває в лікарні під киснем.

Масована ракетна атака РФ на Україну

Уранці 7 лютого, війська РФ здійснили масовану ракетну атаку на Україну, випустивши ракети з літаків Ту-95МС та Ту-22М3. Також була використана балистика та запущені "Шахеди".

За даними, щонайменше 38 осіб постраждали та 4 загинули у Києві.

Нардепка Стефанишина повідомила, що під час обстрілу ракетою РФ, будинок, в якому проживає її свекруха, був пошкоджений уламком.

Загалом, ворожими військами було здійснено 64 повітряних напади. В результаті дій Повітряних Сил та Сил оборони, було знищено 44 ворожі повітряні цілі.