Стало відомо, скільки військових облігацій українці придбали в "Дії"

Стало відомо, скільки військових облігацій українці придбали в

Користувачі цифрового застосунку "Дія" придбали облігацій на більш ніж 1 млрд гривень і вже отримали 6,6 млн грн виплат.

Ще мільйони гривень українці отримають після закінчення терміну вкладу. Про це повідомила пресслужба "Дії" в Telegram.

Там наголосили, що облігація це не просто додатковий дохід, а й зброя, техніка, медикаменти для наших захисників і захисниць та підтримка економіки держави.

"Ялта, Севастополь, Донецьк, Маріуполь, Мелітополь, Енергодар, Луганськ, Горлівка, Бердянськ. Ці міста обов'язково будуть деокуповані завдяки вашому внеску в перемогу", йдеться у повідомленні.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Які облігації найпопулярніші:

Донецьк 220 тис.Севастополь 130 тис.Ялта 124 тис.

У "Дії" також пояснили, чому варто вкладати у військові облігації.

0% комісії при покупці 0% податків від доходу дохід від 13% до 19% річних унікальна картка міста-облігації серед документів у "Дії"

Зараз доступні облігації Ялта, Севастополь, Донецьк і Маріуполь.

"І головне купувати облігації легко та швидко! У застосунку це можна зробити в кілька кліків. Зайдіть у "Дію", виберіть облігацію, необхідну кількість та оплатіть будь-якою банківською карткою. Клік-клік і ви інвестор", ідеться у повідомленні.

У застосунку "Дія" з'явилася послуга з обміну і відновлення посвідчення водія.

Вона доступна як для водіїв-новачків, у яких закінчився дворічний термін дії першого посвідчення. Так і для тих, хто загубив чи пошкодив документ, змінив прізвище або просто хоче користуватися цифровим документом, повідомив міністр цифрової трансформації України Михайло Федоров.