Три дієвих способи, які відмиють до блиску кухню від застарілого жиру

Щоб очистити кухню від старого жиру, вам не потрібно мати дорогий побутовий хімічний засіб. Ви можете використати доступні речі, які є у вашій кухні. Незважаючи на те, що вони складаються з відомих нам інгредієнтів, такі методи є дуже ефективними і варто їм дати шанс.

Один з способів - це використання соди. Вам знадобиться сода і вода, які потрібно змішати у співвідношенні 1 до 2. Занурте ганчірку в отриманий розчин і протріть забруднені поверхні. Залиште засіб на декілька хвилин, а потім змийте його водою.

Якщо перший варіант не допоміг, можна спробувати другий - рідке мило та соду. Змішайте їх у рівних кількостях і нанесіть на забруднені жиром поверхні. Залиште на 15 хвилин, а потім змийте розчин водою.

Оцет підійде для чищення скла. Розбавте його водою у пропорції 1:2 і протріть поверхню ганчірочкою, змоченою у цьому розчині.

Холодильник може стати збудником бактерій, якщо його не чистити. Недавнє дослідження показало, що деякі його частини є втричі бруднішими, ніж сидіння унітазу. Тому рекомендується регулярно проводити глибоке чищення холодильника щонайменше 3 рази на рік.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR