Три легкі ранкові вправи, щоб прокинутись і стати енергійним

Робити ранкову зарядку щодня надзвичайно корисно та важливо для організму.

Це допомагає забезпечити додаткову енергію та сили і сприяє схудненню.

Оскільки найбільший дефіцит вранці це час, то рухатися потрібно недовго.

Подписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Газета.ua зібрала добірку трьох найшвидших та ефективних вправ, які можна повторювати будь-де.

1. Присідання. Якщо щодня робити хоча б 20 присідань, то результат стане відразу помітним. Сідниці з часом будуть підтягнутішими, а ноги міцнішими. Кількість присідань можна збільшувати поступово.

2. Випади вперед. Ця вправа відмінно підходить для схуднення ніг. Станьте рівно, ноги на ширині плечей. Зробіть крок вперед і зігніть коліно. Обидва коліна повинні утворювати прямий кут: одне за спиною, а друге впереду. Змінюйте ноги, переступаючи або стрибаючи. Повторіть 10 разів на кожну ногу.

3. Нахил тулуба. Розставте ноги на ширині плечей і візьміться за боки руками. Нахиліться якомога нижче в одну сторону 10 разів. Потім змініть напрям і нахиліться в іншу сторону також 10 разів. Ці ж оберти можна повторити з шиєю.

Ці три вправи не вимагають великих зусиль і не особливо навантажують організм вранці після сну. Вони допомагають розбудитися і готуватися до продуктивного дня.

Почати схуднення варто з впровадження щоденних малих корисних звичок під час тренувань. Літо - прекрасний період для цього. Дослідники рекомендують їсти кавуни, які сприяють схудненню. Цей продукт має малу кількість калорій і освіжаючий вплив в спекотний день. Він підтримує стабільний рівень енергії і гідратації.