Три причини, чому чоловік ігнорує жінку, яка йому подобається

Побудувати здорові стосунки іноді є вельми важко. Не тільки жінки можуть спричинити нервовий напруження у чоловіків.

Іноді стає так, що чоловіки ігнорують жінок. Журнал Elle наводить три можливі причини такої поведінки.

Він не хоче стосунків

У вас може бути пристрасть до чоловіка, але він, знаючи, що ви прагнете серйозних та стійких стосунків, робить паузу. Якщо він просто не має готовності до серйозного роману і вдається до віддалення, щоб "заморозити" свої почуття, намагайтесь не привертати його увагу. Просто займіться своїми справами, а ще краще підіть на побачення з кимось іншим.

Підписуйтесь на наш телеграм-канал новин - INKORR

Він нерішучий

Не всі чоловіки є впевненими та сміливими. Ваш партнер може бути дуже необізнаним у справах серця. Не поспішайте з ним. Можливо, він звертається до своїх друзів для отримання порад щодо того, як краще привабити вас.

Він маніпулює

Деякі чоловіки вміють побудовувати лише маніпулятивні стосунки. Їх мета полягає в тому, щоб вас постійно думати про них. Цей метод, відомий як "холодний душ" пікаперів, полягає у тому, що вони то наближають вас, то тримають на відстані. Якщо ви стикаєтесь з таким чоловіком, ігноруйте його спроби маніпулювати вами. У результаті він або зникне, або визнається вам в чесній волі і запропонує щось більше.

Під час воєнних часів багато пар не витримали емоційного напруження. Однак завжди є можливість врятувати стосунки. Для цього потрібне бажання двох осіб та трохи наполегливості.