У Чернівецькій області чоловіки з сокирами напали на представників ТЦК

Чоловіки на Буковині напали на працівників ТЦК

У селі на Буковині чоловіки у військовій формі були нападені збройованими сокирами. Відео бійки опубліковано в соцмережах. Інцидент стався на блокпосту ТЦК у Путильському районі, повідомляє видання "Чернівецький промінь".

В одному із сіл на Буковині чоловіки, озброївшись сокирами, напали на чоловіків у військовій формі, ймовірно працівників ТЦК. Відео бійки з'явилося в соцмережах.

На кадрах видно, як до представників ТЦК під'їхав чоловік на коні, тримаючи сокиру. Чоловіки розмовляли, аж поки на дорогу не виїхав автомобіль жовтого кольору. Водій прискорив і намагався збити військовослужбовців. Один з них зміг відскочити, але другого автомобіль зачепив, він впав, але не постраждав.

Потім водій повернувся, вийшов з машини і напав на військовослужбовців, бивши їх сокирою. Почалася потасовка, в яку втрутився також чоловік на коні. Чоловіки також розбили вікна в автомобілі представників ТЦК.

Протягом усього цього часу на місці події знаходилися ще двоє людей військової форми з автоматами і поліцейські. Проте вони не втручалися в конфлікт.

Чернівецький обласний ТЦК та СП ще не прокоментували інцидент і не підтвердили, що чоловіки у формі мають стосунок до мобілізаційних заходів.

Нагадаємо, раніше у Київській області стався скандал з працівниками Територіального центру комплектування та соціальної підтримки, які, як відомо, побили водія-далекобійника.

Також в місті Іршава Закарпатської області сталася бійка між співробітником Територіального центру комплектування та соціальної підтримки (ТЦК) та випадковим перехожим.