У ГУР сказали, що Путін буде просити у КНДР

Президент Росії Володимир Путін під час зустрічі з лідером Північної Кореї Кім Чен Ином буде просити снаряди і боєкомплект для артилерійських систем.

Про це повідомив представник українського Головного управління розвідки Андрій Юсов, передає "УНІАН".

Він сказав, що у ГУР є розуміння, про що будуть говорити диктатори.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"Не всі домовленості обговорені. У більшості випадків те, що просить Росія та на що розраховує російський диктатор і російський режим, не задовольняється навіть тими державами і урядами та режимами, які підтримують комунікацію зі світовим ізгоєм, яким сьогодні є Російська Федерація. Тому, проситимуть більше, ніж отримають", сказав Юсов.

Північна Корея влаштувала для делегацій з Китаю та Росії військовий парад у Пхеньяні. Кім Чен Ин продемонстрував ракети, здатні нести ядерну зброю, а також нові ударні безпілотники. Китайська та російська делегації стали першими відвідувачами КНДР з початку пандемії Covid-19. Парад присвятили 70-й річниці закінчення Корейської війни, яку в Північній Кореї святкують як "День перемоги".

Росія та Китай виступають проти спроб Заходу запровадити нові санкції проти Північної Кореї через те, що вона продовжує розробляти балістичні ракети, стверджуючи, що існуючі заходи слід послабити в гуманітарних цілях та допомогти спонукати Пхеньян до переговорів.