У Липецькій області після атаки дронів евакуюють населені пункти поблизу аеродрома

Евакуація населених пунктів після атаки дронів
Евакуація населених пунктів після атаки дронів

Пожежа на військовому аеродромі в Липецькій області через атаку дрона

У Липецькій області на військовому аеродромі сталася пожежа внаслідок атаки дрона, повідомляє ASTRA з посиланням на МНС Липецької області.

За свідченням місцевих жителів, після атаки безпілотного літального апарата загорівся та почав детонувати склад з боєприпасами. Влада оголосила режим надзвичайної ситуації та евакуювала мешканців чотирьох населених пунктів навколо аеродрому.

"До зони евакуації потрапляють 416 домоволодінь. На даний момент розгорнуто пункти тимчасового перебування у школі села Кузьмінські Отвержки та в будинку культури Нового Села. До всіх населених пунктів прибули автобуси для евакуації мешканців. На місці працюють екстрені служби та голова Липецького муніципального округу. Ведеться подомовий обхід. Частина мешканців вирішила не залишати будинки і сховатися у підвалах. В населених пунктах, що евакуюються, виставляються пости для охорони будинків та майна мешканців. На під'їзних дорогах розміщені пости автоінспекції, рух транспорту обмежений", - додав глава регіону Ігор Артамонов.

Читайте також