У Німеччині вбили двох українців: поліція підозрює громадянина РФ

У Мурнау, Німеччина виявлено тіла двох українців

27 квітня 2024 року в торговому центрі в Мурнау, Німеччина було знайдено тіла двох чоловіків з колото-різаними пораненнями. Обидва загиблих - громадяни України віком 23 та 36 років.

Німецька поліція повідомила, що близько 17:20 отримали повідомлення про двох важко поранених чоловіків на вулиці Бургграбен. Рятівники встановили, що 36-річний чоловік помер від серйозних травм, а 23-річний - помер у лікарні пізніше, незважаючи на реанімаційні заходи.

Того ж вечора, за місцем проживання поблизу місця злочину, затримали 57-річного громадянина Росії. Прокуратура Мюнхена взяла його під варту під підозрою в подвійному вбивстві.

Розслідування та прохання до свідків

Слідчий суддя сьогодні розглянути ув'язнення підозрюваного під варту. Кримінальна поліція Гарміш-Партенкірхена з прокуратурою проводить розслідування, щоб з'ясувати мотиви та обставини цього подвійного вбивства.

Поліція Німеччини звернулася до свідків трагедії з проханням надати будь-яку інформацію, яка допоможе в розслідуванні. Інформацію можна передати за номерами телефонів відділення кримінальної поліції Гарміш-Партенкірхена (08821/9170) або поліцейської дільниці Мурнау (08841/61760).

Нагадування про інше злочин

Цей випадок нагадує про вбивство 27-річної українки Маргарити Разаз, яке сталося місяць тому в Німеччині. Розслідування вбивства української жінки триває, а правоохоронці підозрюють пару росіян, у яких виявили викрадену новонароджену дитину загиблої.