У пісні Тоня Матвієнко відтворила голос покійної матері за допомогою нейромережі (відео)

Українська співачка Тоня Матвієнко представила на Youtube свій новий трек "Ти – це я". У пісні вона передала голос своєї покійної матері Ніни Матвієнко за допомогою штучного інтелекту.

Тоня Матвієнко пояснює, що сутність пісні полягає у тому, що для наших батьків ми завжди залишаємося маленькими. Вони передали нам силу життя, а з часом ми самі повинні стати опорою для тих, хтознаходиться під нашою опікою.

"Ми - продовження наших батьків. У пісні "Ти – це я" багато людей відчувають себе. Ми можемо бути зовні різними від своїх батьків. Але часто нас ідентифікують з ними за звичками, голосом, рухами. Це складно пояснити словами, але можливо використовуючи творчість. Пісня "Ти – це я" саме про це", - розповіла співачка.

На кінці пісні лунає фраза голосом Ніни Матвієнко "А я - це ти", яку створила нейромережа.

Нагадаємо, що раніше Тоня Матвієнко вперше опублікувала останні слова своєї матері, Ніни Матвієнко. У них Народна артистка України зізнається, що її земне життя закінчилося досить швидко. Вона завжди була щиро закохана у життя, тому здавалося, що її здоров'я ніколи не підведе.

Легенда української сцени, Народна артистка України Ніна Матвієнко 8 жовтня пішла з життя. 10 жовтня їй виповнилося б 76 років.

Читайте також:

  • Не дожила два дні до дня народження: найвідоміші пісні Ніни Матвієнко
  • Ніна Матвієнко: Артистів закликали не мати справу зі мною, бо я - "сепаратистка"
  • Київ у сльозах і квітах. Як пройшло прощання з Ніною Матвієнко. Фоторепортаж