У Росії розбився гелікоптер Мі-8: є загиблий та поранені

У Магаданській області РФ впав гелікоптер Мі-8

У Магаданській області РФ стався інцидент з гелікоптером Мі-8, на якому перебували близько 20 осіб. За даними російських ЗМІ та губернатора Магаданської області Сергія Носова, в результаті авіакатастрофи загинула одна людина і кілька отримали поранення.

За даними "Магаданської правди", на борту гелікоптера, який належав компанії "Дальєрєчєнськ Авіа", перебувало 17 робочих-вахтовиків і 3 члени екіпажу. Є декілька версій щодо причини падіння гелікоптера, зокрема, технічна несправність та помилка пілотування.

Пілоти Мі-8 повідомили диспетчерам про відмову двигуна на 13 кілометрах польоту. Гелікоптер потрапив у "сніговий заряд", що спричинило відмову двигуна - інформує Telegram-канал Mash.

Губернатор Магаданської області Сергій Носов висловився про те, що на місце аварії прибули рятувальна група і медики, які нададуть допомогу та евакуюють постраждалих. Раніше стало відомо, що гелікоптер Мі-8 зі складу Міністерства з надзвичайних ситуацій РФ зник у Карелії під час тренувального польоту, але потім місце його падіння було знайдено рятувальниками МНС Росії у районі села Дерев'яне.