У Росії стався вибух і масштабна пожежа на газопроводі (відео)

Вибух на газопроводі в Росії: спалахнула масштабна пожежа

У Росії, в Ханти-Мансійському автономному окрузі, стався вибух на газопроводі, що призвів до появи великої пожежі. Інформацію про це надали місцеві жителі і зафіксували російські ЗМІ.

Подія трапилася на Бобровському лінійному виробничому управлінні магістральних газопроводів. Поки що, оперативні служби відмовляються підтверджувати або спростовувати цю інформацію.

Зазначається, що надзвичайна подія сталася біля населеного пункту Лихма. Заграва та стовп диму були помітні на кілька кілометрів від місця вибуху.

За даними пресслужби МНС РФ, під час вибуху ніхто не постраждав. Територія біля селища Лихма була безлюдною. На місце події виїхали спеціалісти для розслідування причин вогню.

Варто пригадати, що в минулому році на Талінському нафтовому родовищі також стався вибух, в результаті якого двоє людей загинули і ще п'ятеро постраждали.

Інші пожежі в Росії

Крім цього інциденту, у Росії також спалахнули пожежі. Військова частина у Ставропольському краї загорілася, а також у російському Новосибірську стався пожежа на складі.