У російському Липецьку пролунали вибухи: горить металургійний комбінат

Уночі в Липецьку виникла масштабна пожежа на металургійному комбінаті

24 лютого у російському місті Липецьк сталася серія потужних вибухів і виникла значна пожежа. Про це повідомляють місцеві жителі.

За їхніми словами, спочатку вони почули звук безпілотних літальних апаратів у небі, а потім стали чути вибухи. Свідки також зазначили, що бачили дим біля Новолипецького металургійного комбінату.

Губернатор Липецької області РФ Ігор Артамонов заявив, що загоряння сталося в одному з цехів комбінату і вже було ліквідоване. Постраждалих немає, а небезпека викиду небезпечних речовин відсутня.

Новолипецький металургійний комбінат займається виготовленням сталі з полімерним покриттям і розташований у Липецьку. Він знаходиться за 508 км від Москви.

За останній час це вже не єдиний випадок пожежі в російських промислових підприємствах. Раніше, 23 лютого, горів склад у Новосибірську, а 17 лютого сталася пожежа на підприємстві в Іжевську.

Також варто згадати, що будівля майданчика для заходів "Известия Hall" у Москві полум'ям охопилася 15 лютого. Та 15 лютого у Курському районі РФ спалахнула сильна пожежа на нафтобазі, і місцеві влади стверджують, що це була атака безпілотного літального апарата.