У Сумах зросла кількість загиблих внаслідок російського удару

У Сумах з-під завалів зруйнованого будинку дістали тіло ще однієї людини

У Сумах з-під завалів зруйнованого будинку дістали тіло ще однієї людини. Так, кількість загиблих унаслідок російського удару зросла до двох. Про це повідомляє ДСНС.

Водночас кількість постраждалих не змінилась - вісім людей. Розбір завалів триває.

Атака на житловий будинок у Сумах

Нагадаємо, у ніч на 13 березня окупанти атакували житловий п'ятиповерховий будинок у Сумах. Внаслідок влучання ворожого БпЛА типу "Шахед" пошкоджено 30 квартир, з них 15 - зруйновані.

Як повідомлялося, у ніч на 13 березня окупанти атакували Суми безпілотниками типу "Шахед". Один з них влучив у багатоквартирний будинок.

Атака російських окупантів по Кривому Рогу

До слова, російські окупанти 12 березня завдали удару по Кривому Рогу. Внаслідок цього почалася пожежа у багатоповерхівці.

У результаті ворожого удару російських окупантів по Кривому Рогу кількість постраждалих через атаку росіян по Кривому Рогу зросла до 44 осіб. Госпіталізовано понад два десятки людей.

Ситуація на фронті

Нагадаємо, триває 749-та доба повномасштабної війни Росії проти України. Протягом минулої доби відбулося 91 бойове зіткнення. Загалом ворог завдав 10 ракетних та 84 авіаційних удари, здійснив 123 обстріли з реактивних систем залпового вогню по позиціях наших військ та населених пунктах.