Зеленський закликав партнерів до вчасного постачання зброї та ППО для захисту життя українців

Зеленський закликав партнерів до вчасного постачання зброї та ППО для захисту життя українців

Президент України Володимир Зеленський наголосив на важливості своєчасного постачання зброї від партнерів для захисту життя українців.

"Зараз кожна система ППО, кожна протиракета – це буквально те, що рятує життя, дає жити нашим містам і громадам", - підкреслив глава держави.

Зеленський закликав партнерів підтримувати українських воїнів і стійкість країни вчасним постачанням зброї. "Важливо, щоб партнери підтримували наших воїнів і українську стійкість вчасним постачанням. Справді вчасним. Пакет, який дійсно допомагає, – це привезена в Україну зброя, а не лише оголошена", - зазначив Президент.

Глава держави наголосив, що російський терор повинен програти, і це можливо зробити лише конкретною силою та конкретною зброєю. "Життя повинне вигравати. Дякую всім у світі, хто нам у цьому допомагає!" - подякував Зеленський партнерам за підтримку України у боротьбі проти російської агресії.

Президент України закликав світову спільноту продовжувати надавати Україні необхідну військову допомогу для захисту життя українців та перемоги над російським терором.

Зеленський виявив, як зривають наступ Росії

Ми писали, що Зеленський обговорив із Сирським посилення позицій на Харківщині та інших гарячих напрямках.

Читайте також: