Українці почали більше і регулярніше донатити на ЗСУ: результати дослідження

92% українців готові донатувати на допомогу ЗСУ або постраждалим внаслідок воєнних дій

За дослідженням компанії "Делойт", українці продовжують відчувати громадську позицію та підтримувати ЗСУ. Зокрема, 92% громадян донатують на допомогу ЗСУ або постраждалим внаслідок війни, це на 2% більше, ніж у минулому році. Дослідження також зазначає, що донати стали практично так само популярними, як і покупка продуктів харчування.

Зростає кількість регулярних донатів від українців за кордоном

За даними дослідження, зросла кількість українців, які донатують регулярно, перебуваючи за кордоном. Як показує аналіз, кількість таких громадян збільшилась з 17% до 38%. Це свідчить про те, що українці, які проживають за межами країни, також активно підтримують ЗСУ та постраждалих внаслідок воєнних дій.

70% споживачів бойкотують виробників з країни-агресора

Абсолютна більшість українських споживачів (70%) продовжують бойкотувати виробників та продавців, які не залишили ринок країни-агресора. Це свідчить про те, що громадяни використовують свою споживацьку поведінку як засіб виразу своєї громадянської позиції та підтримки України.

Українські біженці сприяють розвитку економіки Польщі

За останні роки, українські біженці, які працюють у Польщі, значно сприяють економічному розвитку цієї країни. Зокрема, вже працюють від 225 до 350 тисяч українців. Їхню інтеграцію полегшує високий рівень освіти та наявність багато вакансій у Польщі.

35% українських чоловіків призовного віку готові мобілізуватися

Згідно зі статистикою, 35% українських чоловіків призовного віку готові мобілізуватися для захисту країни та своїх рідних. Це говорить про високу мотивацію сильної половини населення боротися за свою країну та її безпеку.