Українська розвідка сказала, що Путін випрошуватиме у Кім Чен Ина

Президент країни-агресорки Російської Федерації Володимир Путін під час зустрічі з диктатором Північної Кореї Кім Чен Ином проситиме про військову допомогу в артилерійських снарядах, озброєнні та боєкомплекті радянських зразків.

Немає підстав вважати, що ці прохання будуть задоволені. Про це сказав редставник Головного управління розвідки Міністерства оборони Андрій Юсов, повідомили LIGA.net.

"Путін буде просити. І сам факт дуже красномовний, що ось називають себе великою державою, якоюсь там другою армією у світі і звертаються до інших держав, Північної Кореї наразі. І буде говорити знову про артилерійські снаряди, допомогу в озброєнні, про зброю і БК радянських зразків", сказав представник ГУР.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

За словами Юсова, немає підстав вважати, що "всі побажання" Путіна будуть задоволені.

"Насправді у світі зовсім небагато держав, які на офіційному рівні готові говорити про співпрацю у військовій сфері й допомогу для світового ізгоя, яким сьогодні є Росія і путінський режим. Тому, звичайно, будь-яка допомога для Путіна це погано для України. Наскільки це істотно вплине? Думаю, що драматизувати ми тут не повинні", сказав Юсов.

Україна не сама, і весь вільний світ їй допомагає, зазначив представник ГУР.

Також будь-які подібні дії з боку Путіна можуть інтенсифікувати процес допомоги Україні, сказав Юсов.

12 вересня у Кремлі заявили, що Кім Чен Ин прибув в РФ.

Сполучені Штати Америки уважно стежитимуть за зустріччю Путіна і корейського диктатора. У разі погодження постачань зброї для війни проти України Вашингтон накладе на РФ і Північну Корею нові санкції.