Унаслідок ворожого удару по Костянтинівці зруйновано залізничний вокзал

Руйнування внаслідок ворожого удару в Костянтинівці

У ніч з 24 на 25 лютого внаслідок ворожого удару в Костянтинівці в Донецькій області було повністю зруйновано залізничний вокзал. Про це повідомила компанія "Укрзалізниця".

Вже тривалий час вокзал не працює і не обслуговує пасажирів. До початку вторгнення Костянтинівка була кінцевою станцією для багатьох поїздів, а сама будівля мала історичну та мистецьку цінність.

Важлива точка евакуації населення

Вокзал міста Костянтинівка став важливою точкою евакуації населення Донеччини під час широкомасштабного вторгнення.

Руйнування у Донецькій області

Російські терористи обстріляли населені пункти у Донецькій області, включаючи залізничний вокзал у Костянтинівці. За попередніми даними, обстріл вівся ракетами С-300. Загалом, за одну ніч зареєстровано більше 60 руйнувань.

Обстріл інших населених пунктів

Учора російські війська сім разів обстрілювали різні населені пункти Донецької області, включаючи Кліщіївці, Нетайлове, Новоселівку Першу, Свято-Покровське та Уманське. Під час обстрілу пошкоджено три житлові будинки, школу, цивільні автомобілі та газопровід.

Ворожі атаки на Харківщину та центральні регіони України

Також було зафіксовано ворожі атаки на Харківщину, під час яких один волонтер був поранений. У селі Лиман згоріла господарча будівля свиноферми, загинуло 23 тварини. Крім того, ворог атакував Україну дронами та ракетами, спрямовуючи одну з атак на центральні регіони з переходом на Захід.

Повітряні сили проти Шахедів

У Хмельницькій області були чутні звуки вибухів, і повітряні сили повідомили про групу "Шахедів", яка направлялась до Хмельницького. Об'єкт інфраструктури був під ударом.

Раніше повідомлялося, що сили протиповітряної оборони працювали в Київській області.