Уроки історії. Згадайте російський терор сторічної давнини

Ті, хто хочуть уникнути мобілізації і кажуть, що 500 тисяч набрати в армію - це геноцид проти українців і знищення економіки, мають зрозуміти наступне. Якщо армію не зміцнити, є ризик програти війну і повторення історії ста років тому, коли західна Україна була окупована росіянами.

Важливо зрозуміти, що росіяни, що окупують ці території, почнуть терор і вб'ють частину людей. Недовірливим рекомендую подивитися фото з Ірпіня, Бучі, Куп'янська та Херсона.

Серед вбитих будуть різні прошарки населення, які стануть жертвами режиму, який почнуть служити. Історичний приклад - ситуація ста років тому, коли українці відмовилися від мобілізації і Україна потрапила під російську окупацію.

Ті, хто виживуть після окупації, стануть людським ресурсом. Дехто буде вивезений до Росії, інших поженуть на заводи, а когось мобілізують і кинуть на штурм під Перемишль або Ригу.

Уникнути мобілізації не вдасться. Просто ви будете служити у ворожій армії, де вас вб'ють або залишать калікою у наступних війнах, які буде розпочинати Росія.

Дітей вивезуть до Росії, жінки будуть ґвалтуватися. Бізнес знищать, а росіяни вселяться в квартири. Житимете як раби, під пильним оком окупанта.

У нас більше шансів відновити державу не буде, тому важливо зрозуміти всю серйозність ситуації.

Читайте також:

  • Вони не зупиняться. Що треба розуміти про росіян
  • 32 роки тому в нас був шанс позбутись комуністичної касти. Чому не вийшло?
  • Сховатися від війни за кордоном не вийде. І ось чому