Ющенко висловив Путіну новорічне побажання

Відкрита заява Віктора Ющенка про обстріли в Україні

Третій президент України Віктор Ющенко висловив своє обурення масованим обстрілом, що трапився 2 січня. У своїй публікації на Facebook він осудив злочинний режим Російської Федерації і звернувся до росіян, закликаючи їх думати і відчувати відповідальність перед Богом і тими людьми, які постраждали від їхніх дій.

Росіяни (знову звертаюсь до тих, хто ще притомний, якось думає і має совість). Ви утримуєте і підтримуєте злочинний режим, який діє від всіх Вас і Вашим іменем. Ви співучасники сьогоднішнього дня і його подій. Навчіться думати! Потім говорити. Потім нести відповідальність простої Божої людини, яку Господь наділив совістю та відповідальністю громадянина та привів на цей світ для добрих діл.

Крім того, Віктор Ющенко висловив свої побажання президенту Росії Володимиру Путіну. Він закликав його покінчити зі своїм "маніакальним божевіллям" так, як це буде для нього найкраще, і зробити це якнайшвидше.

Нагадаємо, що Віктор Ющенко недавно висловив думку про вплив США на ситуацію в Україні, зокрема через економічну допомогу. Він заявив, що у виборчій кампанії в США важливою темою є війна України з Росією, а також боротьба Ізраїлю з терористичними організаціями.

Також Віктор Ющенко поділився фотографіями, які, на його думку, з'являться в підручниках з історії майбутнього, щоб нагадувати про поточні події.