Вибухи у Криму: розвідка повідомила про знищення складу боєприпасів загарбників

Увечері 28 липня у тимчасово окупованому Севастополі прогриміли вибухи. Окупаційна влада пояснювала їх "заходами бойової підготовки з нічними стрільбами".

Насправді ж, в районі Козачої бухти вибухнув склад боєприпасів загарбників. Про це вранці 29 липня повідомили у Головному управлінні розвідки міноборони України.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Свідки чули два вибухи і звуки подальшої детонації боєприпасів. На місце події проїхало декілька машин швидкої допомоги та поліції.

"У районі Козачої бухти дислокується 810-та окрема бригада морської піхоти окупантів. Відомо, що вибухи та детонація внаслідок проведеної диверсії відбулись на "тимчасовому складі" боєкомплекту рашистів", ‒ наголошують в українській розвідці.

На території тимчасово окупованого Криму 25 липня було гучно. Жителі писали в соцмережах про вибухи в Євпаторії: там почалися проблеми з електроенергією.

Підрив Кримського мосту 17 липня реалізувала Служба безпеки України, повідомив голова СБУ Василь Малюк. У ніч проти 17 липня на Кримському мосту пролунали вибухи. На фото видно руйнування щонайменше одного прольоту.