Віддають гроші з концертів на ЗСУ: як зірки шоу-бізу допомагають українцям

Зірки шоу-бізнесу активно допомагають постраждалим українцям від російських обстрілів.

Співак Дмитро Монатік в рамках благодійного туру "ART Оборона" зміг закупити гуманітарну допомогу і відправити її на Херсонщину.

"Після перших п'яти концертів благодійного туру "ART Оборона" разом з Фондом "Твоя опора" ми відправили фуру гуманітарної допомоги на Херсонщину. Перебуваючи на Хмельниччині, ми зустрілися з волонтерами, які вже перевезли все зібране", написав він у Instagram.

Артист з волонтерами закупив необхідних речей на 325 тис. грн.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Dmytro Monatik (@monatik_official)

Співачка Оля Полякова підтримує дітей-сиріт. Разом з командою вона перерахувала чверть млн грн на допомогу дітям проекту "Дитинство без війни".

Ці кошти підуть на забезпечення проживання впродовж двох тижнів 30 дітей-сиріт, яких нещодавно евакуювали до Туреччини.

"Ми вивезли дітей з гарячих точок у безпеку, до Туреччини. Кожен місяць проживання в Туреччині це значні витрати. Для дітей орендують готелі, їх годують, навчають, лікують. Це дуже дорого і важливо. Тож прошу підтримати цих дітей", наголосила Полякова в ефірі "Дорослих дівчат".

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Оля Полякова (@polyakovamusic)

За літо 2023 року проект має надати допомогу та безпечний дім ще мінімум 700 дітям-сиротам, які зараз перебувають в Україні та потребують кращих побутових умов.

Співак Макс Барських переказав 260 тис. грн на допомогу військовим та допоміг закрити збір на авто та танковий транспортер для ГУР України.

Раніше завдяки благодійному туру артист переказав на потреби військових 160 тис. грн. Кошти Барських зібрав завдяки концертам у Польщі.

Переглянути цей допис в Instagram

Допис, поширений Max Barskih | Макс Барских (@max_barskih)

Зараз співак проводить тур містами України. Всі кошти з концертів музикант перераховує на потреби армії.

Українська співачка Софія Ротару відреагувала на підрив росіянами Каховської ГЕС. Вона опублікувала одне фото в Instagram, на якому небагатослівно "підтримала" українців. Артистка показала щемливе фото врятованої собаки, підписавши його сумним смайлом. Співачка не вказала, хто винен у трагедії.