Військові кібери «привітали» росіян із Днем героїв вітчизни РФ

За інформацією Страткому ЗСУ, були виявлені та атаковані сайти підприємств, які знаходилися в Хабаровську і використовувались для створення та логістики безпілотників. Кібератаки були спрямовані на компанії з ремонту спецтехніки «ЭЛЬБОР» і «Автолайн», а також ще 13 компаній.

Ця операція була проведена перед Днем героїв вітчизни РФ. Інформаційні матеріали з серверів росіян були передані для подальшого вивчення. Сайти цих підприємств тимчасово показували зображення свині-мародера у російській формі на фоні зруйнованих будинків, що може асоціюватися з російськими "героями" у цивілізованому світі.

На жовтневих мітингах у Хабаровську проти мобілізації та війни в Україні брали участь самі місцеві жителі. Такі кібератаки проводилися з нагоди Дня зв'язку Росії, а також Дня повітряного флоту РФ. Сайти військових установ та підприємств Краснодарського краю і Чувашської республіки РФ також були атаковані і показували спеціальні вітання з відомим фото полоненого російського пілота та зображенням підбитого СУ-27.