Вірити в ЗСУ вже недостатньо, треба армії допомогати

Мені здається, її були б не складно переписати.

За два роки війни ми все ще відстаємо від ворога у багатьох аспектах: у силі, боєприпасах, дронах. Росія вчиться на своїх помилках і викраває наші технології. Ми маємо більше креативних ідей, але вони мають чисельну перевагу.

Ми були успішні на початку через мотивацію, але поступово втрачаємо її. Коли перспективою з'являється Крим, а потім втримання Авдіївки, це дезорієнтує. Не варто втрачати надію і опускати руки, але треба розглянути ситуацію і зробити висновки.

Ми занадто залежні від партнерів і не реалізуємо свій потенціал. Це помилка, але ми можемо її виправити. Хоча, звісно, не можемо самостійно виготовляти літаки або антиракети. Але ми можемо виробити багато дронів і привести їх використання у більш вигідний для нас спосіб.

Наше суспільство має задуматись про те, як забезпечити себе 100 тисячами дронів. Україна має допомагати ЗСУ, і кількість дронів визначатиме кількість врятованих військових та мобілізованих. Дрони дадуть нам перевагу над ворогом і змусять його змінювати позиції щодня. Досягнення цієї переваги потребує організаційних зусиль держави.

Ми купуємо комплектуючі і самі складаємо БПЛА, але це не повинно бути тільки нашою проблемою. Це стосується всіх. Якщо у нас немає дронів, то ми програємо війну. Треба організувати процес виробництва і використовувати наш потенціал.

Маємо використовувати сучасну зброю і технології, але спочатку ми повинні мати достатню кількість дронів. Наше супровідне виробництво повинне сприяти досягненню цієї мети. Якщо потрібно, треба організовувати кімнати збірки дронів навіть в технікумах і університетах.

Уряд повинен приділяти увагу цим ключовим питанням війни. Проте, цей курс має закріпитися в головах всього суспільства, а не тільки в ЗСУ.

Ми обговорюємо проблеми та шукаємо рішення в нашому підрозділі щоденно. Моя роль як головного сержанта полягає в тому, щоб направляти нашу команду в правильному напрямку та синхронізувати наші думки.

Проблеми війни мають вирішуватися не лише на рівні підрозділів, але й на рівні країни.

Невідомо, чи читатимуть цей текст ті, хто приймає рішення. Але можливо, хтось зверне на нього увагу і це спонукає до дії.

Працюймо наскрізь та робіть все, що знаєте — це наш хід до перемоги.

Читайте також:

  • Федоров розповів про успіхи «Армії дронів» за тиждень
  • Камишін повідомив, де виробляються дрони для ЗСУ