Визначили п'ятьох найвродливіших чоловіків світу

У Великій Британії визначили найвродливішого чоловіка світу, використавши метод комп'ютерного картографування.

Пластичний хірург Джуліан де Сільва розповів, у кого зі знаменитостей ідеальні пропорції обличчя, пише Metro. Такі має британський актор 34-річний Реге-Жан Пейдж.

"Пропорції його обличчя наближені до ідеальності на 93,65%. Тому саме зірка "Бріджертонів" посів перше місце. У Реге класично вродливе обличчя із чудовими карими очима. У нього виявився найвищий бал. Відстань між його очима та їхнє розташування дістали високу оцінку. Губи в актора ідеальної форми", ідеться в повідомленні.

На другому місці опинився Кріс Гемсворт, який став популярним завдяки кінострічкам "Тор" і "Месники". Риси обличчя австралійця ідеальні на 93,53%.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

У трійку лідерів потрапив також американський актор Майкл Б. Джордан, відомий за ролями у фільмах "Фантастична четвірка", "Чорна пантера" і "Роккі". Він удостоївся 93,46% ідеальності. Наступне місце посів співак Гаррі Стайлз з 92,30%, а закрив п'ятірку найродливіших чоловіків світу футболіст Джуд Беллінгем 92,22%.

Зірка кіновсесвіту Marvel 39-річний Кріс Гемсворт узяв паузу в акторській кар'єрі після того, як серія генетичних тестів виявила, що він є носієм двох копій гена, пов'язаного з підвищеним ризиком розвитку хвороби Альцгеймера.