"За два тижні – чіткий план дій": Зеленський поставив завдання правоохоронцям щодо зрадників

Зеленський звернувся до правоохоронців стосовно зрадників
Зеленський звернувся до правоохоронців стосовно зрадників

Президент України Володимир Зеленський провів нараду з керівниками правоохоронних та антикорупційних органів, щоб обговорити захист національних інтересів держави в умовах воєнного стану. У зустрічі взяли участь представники силових структур та антикорупційних відомств.

Основними темами обговорення стали протидія зрадникам і колаборантам, механізм застосування санкцій та співпраця з партнерами, а також посилення охорони кордону.

Голова СБУ Василь Малюк: "Доповідаю про контрдиверсійні та контррозвідувальні заходи, розслідування фактів державної зради та колабораціонізму."
Директор ДБР Олексій Сухачов: "Розповідаю про розслідування справ щодо незаконного перетину кордону."

Президент підкреслив необхідність встановлення відповідальності за втечу фігурантів кримінальних проваджень. Міністр внутрішніх справ Ігор Клименко доповів про заходи з посилення охорони кордону, щоб зупинити незаконне перевезення українців.

Президент доручив розробити план з посилення охорони кордону з Молдовою на ділянці невизнаного Придністров'я. Також обговорювалося виконання Антикорупційної стратегії та Державної антикорупційної програми.

Зеленський поставив завдання розробити чіткий план вирішення проблемних питань протягом двох тижнів.

Зеленський: "Обговорювали відповідь на обстріл Росії."

Читайте також