Загиблих уже 20 ‒ повідомили свіжі дані про російський теракт у Дніпрі

Кількість загиблих внаслідок російського ракетного удару по багатоповерхівці у Дніпрі 14 січня знову зросла.

Станом на 8:51 неділі, 15 січня, відомо про 20 загиблих людей. Про це в Telegram повідомив голова Дніпропетровської ОВА Валентин Резніченко.

"20 невинних жертв...", написав Резніченко.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

За інформацією голови облради Миколи Лукашука, російською ракетою зруйновано два під'їзди з дев'ятого до другого поверху. Знищені 72 квартири й пошкоджено понад 230.

На цей час вивезено приблизно 3450 т зруйнованих конструкцій і 39 пошкоджених автомобілів.

"З людьми працюють психологи. Волонтери допомагають постраждалим з обігрівом і харчуванням", повідомив Лукашук.

На цей час відомо про одну загиблу дитину.

"73 людини поранені, вдалося врятувати 38 осіб, з них шість дітей їх дістали з-під завалів і зі зруйнованих секцій будинку, які не обвалилися. Поліція та ДСНС продовжують пошуки зниклих безвісти це щонайменше 37 осіб", повідомив заступник керівника Офіса президента Кирило Тимошенко.

Під'їзд багатоповерхового будинку в Дніпрі 14 січня був знищений російськими терористами важкою крилатою ракетою Х-22. Пуск ракети терористи здійснили з території Курської області РФ. Сили ППО України не мають можливості збивати такі ракети, повідомило командування Повітряних сил Збройних сил України.

Світ має зупинити російських терористів, які сьогодні обстріляли багатоквартирний житловий будинок у Дніпрі. Усі причетні до цього терору понесуть відповідальність. Максимальну. Про це заявив президент Володимир Зеленський.