Захисниця «Азовсталі» Пташка зробила щемливий допис про загиблого коханого

Захисниця "Азовсталі" Катерина Поліщук зробила зворушливий пост про загиблого коханого Ярослава

Катерина Поліщук, відома як Пташка, опублікувала торкливий запис про свого загиблого коханого Ярослава, який є волонтером. Вона поділилась про свої почуття, загибель Ярослава та свою вічну любов до нього.

«Обіймаючи телефон з цією єдиною твоєю фотографією на екрані блокування я засинала щоночі, стікаючи кров’ю та прощаючись з життям, у Маріуполі, що стікав кров’ю не менше мого тіла і серця. Ненавиділа всіх, хто казав: молода ж ще, знайдеш іншого. Ненавиджу досі. Порівнюю всіх з тобою і втікаю. Ти найкращий. Ти зі мною. Ти – це я»

Катерина назвала Ярослава «найпрекраснішим чоловіком в моєму житті і цьому безглуздому світі». Вона прислухалась до його порад, дякувала йому за все, що він зробив для неї та її рятунку. В пам'ять про коханого, вона ніколи не забуде його любов і віру в себе.

«Єдиний сенс, окрім боротьби. Дякую, що дав можливість попрощатись. Дякую, що допомагав і давав все, про що просила. Дякую, що звільнив і врятував. Дякую, що ти був, є і будеш найніжнішим теплом та найнадійнішою опорою, вірою та силою. Ти зробив мене мною. Я кохаю тебе. По-справжньому»

Катерина також поділилась про свої інші втрати - вона втратила свого друга Віталія та коханого Ярослава. Вона віддячила Ярославу за його підтримку, вірність та любов до неї. Катерина також активно допомагає полоненим з російського полону та бореться з хейтерами, які критикують її волонтерську діяльність.