Зеленський описав ситуацію з виробництвом зброї: є добрі результати

Зеленський провів селекторальну нараду з ключовими звітами

Президент України Володимир Зеленський провів селекторальну нараду, на якій були представлені ключові звіти. Одним із них був звіт головнокомандувача ЗСУ Олександра Сирського щодо ситуації на фронті та результатів наших операцій.

Про це повідомив Зеленський у відеозверненні, зазначає "Хвиля".

Також був представлений звіт міністра оборони Рустема Умерова щодо постачання зброї, техніки та комунікації з партнерами.

«Були важливими результати нашого внутрішнього оборонного виробництва: зокрема, вдалося збільшити кількість щомісяця "Богдан" до 10 уже на місяць. І це хороший результат. Загалом у виробництві зброї є позитивні речі, особливо цінуємо все, що стосується виробництва дронів та снарядів», - заявив президент.

Зеленський також зазначив, що на нараді обговорювалися питання, що стосуються регіонів, такі як ліквідація наслідків російських ударів та загальна ситуація з безпекою.

«Ми обговорили ситуацію в прикордонних громадах, зокрема інформаційну щодо доступу людей до українського телевізійного сигналу та блокування російської пропаганди. З цим також мають допомогти власні, українські, технічні розробки», - розповів український лідер.

Нагадаємо, що раніше Зеленський заявив про те, що Росія знищила майже всю теплову електрогенерацію України і можлива загроза українським атомним станціям.