Зеленський сказав, чи можлива пауза у війні з РФ

Зеленський: Зупинка війни на користь Росії

Президент України Володимир Зеленський заявив, що будь-яка пауза в війні з Росією на території України буде лише на користь РФ, а не на користь України. Він наголосив, що така пауза не призведе до діалогу з РФ і буде допомагати лише Росії.

"Тому що ми розуміємо об'єми, скільки всього вони виробляють сьогодні - дронів, артилерії на добу. Ми бачимо чого їм не вистачає, ми бачимо великий дефіцит дронів, артилерії, ракет. Йдуть великі закупівлі з Ірану дронів, а також вони домовляються про ракети. Поки що домовленостей вони не досягли. Також вони отримали більше мільйона артснарядів від Північної Кореї, ми також бачили приклади деяких ракет", - розповів Зеленський.

Зеленський нагадав, що після початку російської агресії в Україну російські склади були порожніми, і зараз така пауза - не просто заморожений конфлікт, а допомагає саме РФ. Він закликав не ризикувати і не давати Росії два-три роки, оскільки у цей час вона може переїхати Україну.

Президент України Володимир Зеленський здійснив візит до Естонії, який став його першим візитом після початку російської агресії і другим за час його президентства.