Зеленський запалив свічку біля пам’ятника жертвам голодоморів (фото)

Президент України Володимир Зеленський разом зі своєю дружиною Оленою та іншими керівниками держави та військовими вшанував пам'ять жертв голодоморів.

Зеленський зазначив, що на цьому заході будуть прозвучати молитви та слова на захист справедливості. Він закликав усіх вільних людей виявити солідарність, запалити свічки пам'яті, щоб показати, що Україна ніколи не забуде своїх голодомором-геноцидом вбитих громадян.

Президент підкреслив, що Україну неможливо зламати, підкорити або знищити. Незважаючи на ворожі обстріли та напади, Україна залишається міцною. Зеленський зазначив, що країна збережеться та буде вільною, йтиме шляхом свободи в компанії з тими, хто поважає та підтримує Україну.

Президент та інші керівники держави встановили лампадки біля пам'ятника жертвам голодоморів в центрі Києва.

Блок галереї

Зеленський наголосив, що сьогодні молитви, прагнення до справедливості та вогонь пам'яті об'єднають українську націю. Він запевнив, що Україна ніколи не забуде того, що їй довелося пройти, і вона обов'язково зупинить новий геноцид, який Росія, що успадкувала злочини тоталітаризму, принесла на українську землю.