Зеленський заслухав доповідь Сирського про найгарячі точки фронту

Зеленський: підтримуємо наших воїнів на фронті

Президент України Володимир Зеленський підтримує українських військових, які борються на найгарячіших точках фронту. Про це він повідомив у відеозверненні 21 квітня, яке передає "Хвиля".

Зокрема, на передовій знаходиться Часов Яр та інші стратегічні напрями в Донецькій області, такі як Покровський, Курахівський, а також Куп'янське напрямок у Харківській області.

"Наші позиції, результати. Я дякую кожному солдату, кожному командиру, всім нашим бойовим підрозділам, які дійсно влучні та стійкі. Доповів сьогодні Головком з приводу поразки цілей на окупованій території – реалізовані операції та підготовка запланованих", - заявив президент.

Зеленський також зазначив, що російська армія зазнає втрат кожного дня, і це сприяє наближенню до миру, який нам потрібен.

Президент також обговорив питання повітряно-просторової оборони з міністром оборони Рустемом Умеровим. Він підкреслив, що робить все можливе, щоб забезпечити найвищий рівень захисту неба військовими протиповітряними системами. Зеленський також подякував країнам, які надають допомогу в цьому питанні.

Нагадаємо, що Зеленський раніше заявив про необхідність активного використання протиповітряної системи Patriot, а не просто зберігання її на базах.