Зеленський зустрівся з делегацією Палати представників Конгресу США від Республіканської та Демократичної партій

Зустріч Зеленського з делегацією Палати представників Конгресу США

Президент України Володимир Зеленський провів зустріч із делегацією членів Палати представників Конгресу США від Республіканської та Демократичної партій під час Мюнхенської конференції з питань безпеки.

Зеленський висловив подяку американському народові, Президенту США Джозефу Байдену та обом партіям Конгресу за підтримку України.

Ми вдячні за всебічну допомогу – військову, фінансову. Також за прихисток і тепле ставлення до наших громадян, які були змушені залишити свій рідний дім через це криваве вторгнення Путіна

Президент сподівається на ухвалення рішень, що забезпечать подальшу підтримку України з боку США проти агресії РФ.

Ми розраховуємо на вас, і я сподіваюся, що в нас будуть позитивні результати. Тому що ми маємо перемогти в цій війні. І ми повинні зробити це в єдності, захистивши наші спільні цінності

На зустрічі також обговорили ситуацію на полі бою в Україні та розвиток оборонної промисловості. Зеленський розповів про успіхи у виробництві дронів та сподівається на участь американського бізнесу в цьому. Він також поділився інформацією про економічну ситуацію в Україні та важливість більшої захищеності міст для стимулювання економічного зростання.

Зеленський також обговорив із Байденом ситуацію на фронті.