Жеваго просить допитати його у кримінальній справі - Еспресо

Підприємець Костянтин Жеваго щонайменше 15 разів звертався до ДБР і Офісу генерального прокурора з пропозицією дати покази у порушеній проти нього кримінальній справі.

Однак правоохоронні відомства відмовилися. Про це бізнесмен детально розповість сьогодні в ексклюзивному інтерв'ю телеканалу "Еспресо".

За словами Жеваго, ДБР і Генпрокуратура не зацікавлені в об'єктивному і швидкому розслідуванні справи, яку ж самі й ініціювали. Це дезорієнтує громадськість щодо справжніх фактів і обставин, які спричинили кількарічне кримінальне переслідування.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Костянтин Жеваго виклав свою версію подій, які призвели до порушення проти нього справи щодо коштів банку "Фінанси та кредит", назвав її політичні причини та кінцеву мету, оцінив імовірність судового розгляду. Він також розказав, що очікує від засідання французького суду за поданням ДБР про екстрадицію та яку тактику захисту обирають його адвокати.

Бізнесмен і меценат Костянтин Жеваго отримав подяки від командування морської піхоти Військово-морських сил Збройних сил України за матеріальну підтримку в забезпеченні підрозділів морської піхоти необхідним обладнанням.

Благодійний фонд, засновником якого є Костянтин Жеваго, придбав та передав для потреб ЗСУ три броньовані машини швидкої медичної допомоги на базі автомобілів Toyota Land Cruiser.