Зірка українських серіалів вперше стала мамою

Акторка Дарія Рибак, відома за ролями у серіалах "Свати", "100 тисяч хвилин разом" і "Папік", народила первістка. Її син з'явився на світ в Румунії 21 січня. Хто батько дитини, зірка не повідомляє.

"21. 01. 2023. День, що змінив життя. День, коли народився наш син, ми стали батьками. День, коли життя набуло нових змістів. Ну, привіт, сину! Ласкаво просимо у наш світ", - написала Рибак в Іnstagram.

Зірка не показала обличчя малюка, але сфотографувала його маленькі ніжки. У коментарях українські зірки та шанувальники засипали Дарію щирими привітаннями.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

Катя Осадча: "Дашо! Вітаю!";

Анна Кошмал: "Дашуля! Вітаю! Ростіть здорові та щасливі!";

Олеся Жураківська: "Обіймаю міцно, вітаю, люблю! Бережи Боже Синочка і Батьків!";

Настя Цимбалару: "Вітаю! Здоров'я та щастя малечі та батькам!".

У інстаграм-сторіс зірка подякувала українцям на теплі слова та пообіцяла розказати історію пологів: "Це взагалі історія на мільйон. Скоро знайду час дописати та поділитися з вами".

Посмотреть эту публикацию в Instagram

Публикация от Дарія Рибак (@dashiki_rybak)

Акторка Наталка Денисенко поділилася із шанувальниками фото, на яких зображена з чоловіком, актором Андрієм Федінчиком та їхнім сином.

Світлини були зроблені на початку грудня торік. Денисенко показала, як змінився чоловік, який зараз служить у Збройних силах України і боронить нашу країну від російських загарбників. Федінчик відростив густу бороду, а на його скронях з'явилася сивина