Журнал «The Economist» знав про коронавірус ще у 2018 році (ФОТО)

         

Журнал «The Economist», що видається у Великій Британії, напередодні кожного року за традицією випускає так званий погляд на найближче майбутнє очима Родшильдів, яким і належить видання.

 

Ротшильди – найвпливовіший клан фінансистів, інтереси якого мають глобальний характер. Їхні прогнози на наступний рік зазвичай зашифровані у вигляді обкладинки-ребуса журналу.

Эксперты "расшифровали" обложку-загадку The Economist на 2019 год - Новости  на KP.UA

 

 

Якщо уважно подивитися на обкладинку The Economist за грудень 2018 року, де розміщено прогноз на 2019 рік, можна помітити, що автори відвели на ній місце епідемії коронавірусу по світу. На вірус, що з'явився наприкінці 2019 року, вказують одразу кілька символів. Майже в центрі розташувалися чотири вершники апокаліпсису, одним із яких завжди була чума. Поруч із ними знаходиться китайська панда – алюзія на слово «пандемія» (pandemic) та місце виявлення вірусу.

 

Особливо примітний третій вершник, який має ім'я «Чума», його голова увінчана короною, а обличчя захищене маскою! Корона така сама, як на Статуї Свободи. Це символізує те, що коронавірус матиме американське походження. Адже насправді патент на створення коронавірусу було видано американським урядом вченим інституту Пірбрайта (патент №10.130.701).

 

У лівому нижньому кутку зображено панголін – саме його вчені вважають осередком у передачі вірусу між кажанами та людиною.

 

По краях зображено людей з вимірювальними смугами у обличчя, а на смартфоні в руках вітрувіанської людини – QR-код. Це говорить про системи розпізнавання осіб та електронні перепустки, де зібрана вся інформація про громадян.

 

Все це натякає на те, що коронавірус спочатку був продуманим планом сильних світу цього.