Як легко почистити багато волоських горіхів за хвилину: дієвий спосіб

Як легко почистити багато волоських горіхів за хвилину:  дієвий спосіб

Волоські горіхи є не тільки смачними, а й корисними продуктами. Їх можна додавати до салатів і випічки, а також вживати як окрему страву. Також їх використовують у народній медицині.

Але, щоб дістатися до смачного ядерця, потрібно спершу відкрити їх міцну шкаралупу, що не так просто. Люди вигадують різні способи для цього.

Багато хто намагається розколоти шкаралупу своїми руками, тримаючи горіх між долонями. Інші втрачають час на те, щоб розбити горіх молотком. Цей спосіб може бути ефективним, але потребує сильного удару. Однак в такому випадку горіх може відлетіти в сторону, або якщо розбити його, шкарлупа розлетиться по всій кімнаті.

Тому Gazeta.ua хоче розповісти про лайфхак, який дозволить вам легко і швидко очистити багато волоських горіхів менше, ніж за хвилину.

Отже, щоб швидко і без проблем очистити горіхи від шкаралупи, вам знадобиться молоток і паперовий контейнер для збереження яєць. Важливо, щоб контейнер був саме паперовий, так як він буде пом'якшувати удари і не ламатися, на відміну від пластикових.

  • У кожне відділення контейнера слід покласти один горіх, кількість залежить від кількості відділень.
  • Зазвичай в одному контейнері поміщається близько 10 горіхів.

Після цього ви можете розпочинати бити шкаралупу молотком. Навіть один удар буде достатнім для розбиття горіха, якщо ударити саме в місце з'єднання двох частин шкаралупи. Тому, щоб розбити 10 горіхів, вам знадобиться менше хвилини.

Цей метод не завдатиме болю вашим рукам, і горіхи з шкарлупою не будуть відскакувати.

Важливо також пам'ятати, що перед розбиттям горіхів потрібно добре вимити шкарлупу, щоб запобігти потраплянню бактерій на їстівну частину.

Не забудьте підписатися на наш телеграм канал для отримання новин.

Кокос - це смачний і корисний горіх, який можна придбати в будь-якому супермаркеті. Але варто вміти вибирати стиглі плоди. Газета.ua зібрала кілька порад для цього.