Чоловік на протезі гуляє містом з коханою: мережу сколихнуло зворушливе фото

Чоловік на протезі гуляє містом з коханою: мережу сколихнуло зворушливе фото

Чоловік на протезі гуляє Дніпром з коханою: зворушлива фотографія стала віральною

Українська журналістка Дарина Сухоніс опублікувала зворушливе фото, на якому можна побачити молодого чоловіка на протезі, що гуляє містом Дніпро зі своєю коханою. Світлина була розміщена на її Facebook-сторінці. Незабаром мер Дніпра Борис Філатов репостнув це зображення на своїй сторінці.

На фото видно, як чоловік тримає за руку свою дівчину і гуляє з нею по місту. Поруч з ними йде чорна пухнаста собака. Варто зазначити, що ліва нога чоловіка замінена на протез.

“Якби любов була фотографією. Світ, напевне, ніколи не зрозуміє реалії України сьогодні. Хто б ви не були – безмежного щастя вашій родині”, – написала авторка фото, Дарина Сухоніс.

Ця фотографія зворушила багатьох українців, оскільки вона нагадує про реальність сучасного життя у країні. Користувачі соціальних мереж висловили своє захоплення та гордість незламними українцями.

Варто нагадати, що інше віральне фото, що залишило багато емоцій, було світлиною зустрічі українського священика Івана Теремка, який сам носить протези, з військовим, що втратив кінцівки. Це фото також облетіло соцмережі.

Читайте також:

  • Закарпатець без обох ніг пішов добровольцем у військо (фото)
  • Ветеран з Вінниччини за тиждень пробіг на протезі два марафони

Читайте також: