Дагестанці повбивали кадировців: що відбувається на окупованих територіях

Дагестанці повбивали кадировців: що відбувається на окупованих територіях

Російські окупанти проводять приховану мобілізацію на тимчасово окупованих територіях.

У Старобільську Луганської області окупаційна адміністрація зобов'язала всіх чоловіків на державних підприємствах пройти медичну комісію та стати на військовий облік, пише Генштаб у зведенні.

Школу з російською програмою відкрили у Бехтерах Херсонської області. Зобов'язала віддати туди дітей з населених пунктів Облої, Тендрівське, Збур'ївка та Новочорномор'я. Батьків залякують адміністративною відповідальністю за пропуски навчального процесу.

Підписуйтесь на наш телеграм канал новин - INKORR

"У населеному пункті Михайлівка Запорізької області під час зйомок російськими пропагандистами ролика за участю високопоставленого кадировського командира сталася словесна суперечка між кадировцями та дагестанцями, під час якої обидві сторони конфлікту відкрили один по одному вогонь зі стрілецької зброї", йдеться у повідомленні.

Один з окупантів отримав смертельне поранення й угрупування почали використовувати гранатомети, гранати та стрілецьку зброю. Перемогли дагестанці. З обох сторін зафіксовано понад 20 вбитих та 40 поранених. Командира кадировського підрозділу покарали відправленням на передові позиції.

Між кадировцями та осетинцями виникла перестрілка у тимчасово окупованій Михайлівці на Запоріжжі. Після того ворог протягом довгого часу вивозив двохсотих. Про це повідомив міський голова Мелітополя Іван Федоров.

За його словами, росіяни привезли чергову партію "трьохсотих" до лікарні швидкої допомоги у тимчасово окупованому Мелітополі.