Дніпропетровщина: ворог вдарив по медзакладах і приватних будинках (фото)

Дніпропетровські медзаклади та приватні будинки під атакою
Дніпропетровські медзаклади та приватні будинки під атакою

У ніч на 24 червня на території Дніпропетровської області сталася ворожа атака, під час якої було поранено 66-річну жінку і зафіксовано значні матеріальні збитки. Про це повідомив голова Дніпропетровської обласної військово-цивільної адміністрації Сергій Лисак.

Агресор продовжує активність на території Дніпропетровської області, здійснюючи обстріли з артилерії і використовуючи дрони-камікадзе. Наразі найбільше постраждала місто Нікополь.

Також було пошкоджено лінію електропередач в Мирівській громаді.

Серед постраждалих є 66-річна жінка, яка перебуває в лікарні в середньо-тяжкому стані.

Блок галереї

Крім того, агресор обстріляв медичні заклади: дві будівлі лікарні отримали пошкодження. Також була знищена приватна будівля, господарська споруда і теплиця.

15 житлових будинків та 14 господарських споруд отримали пошкодження, а також було пошкоджено магазин і два автомобілі. Обстріл також пошкодив лінії електропередач та газопроводи.

Нагадаємо, за словами керівника Головного управління розвідки Міноборони України Кирила Буданова, ситуація на сході України буде складною протягом місяця, але "Армагеддону не буде". Україна є лідером у світі в застосуванні технологій у військових діях, зокрема безпілотників та засобів радіоелектронної боротьби, які замінюють живі сили на полі бою, де це можливо.

Читайте також

Влада обмежила використання Telegram
20.09.2024 - 14:06 604 переглянули
Зображення телеграму заборонено використовувати у Владі