Дональд Трамп погрожує принцу Гаррі депортацією із США

Трамп загрожує депортацією принцу Гаррі

Дональд Трамп натякнув, що герцог Сассекський не отримає "особливих привілеїв", якщо збрехав про вживання наркотиків у своїй візовій анкеті. Тому у разі, якщо політик переможе на виборах, можлива депортація принца, повідомляє Daily Mail.

Нам доведеться перевірити, чи знають вони щось про наркотики, і якщо він збрехав, їм доведеться вжити відповідних заходів - сказав Трамп.

Принц Гаррі переїхав до Америки у 2020 році і живе в Монтесіто зі своєю дружиною Меган Маркл та дітьми Арчі та Лілібет.

У своїй книзі "Spare" принц Гаррі визнав, що раніше вживав наркотики, що може стати причиною для відмови в візі згідно з американським законодавством. Він розповів про вживання кокаїну, канабісу та психоделічних грибів.

Трамп раніше заявив, що не буде захищати Гаррі через його зраду королеві. І якщо Трамп переможе на виборах, то принц буде "сам по собі".

Король Чарльз готує передачу корони

Чарльз III розпочав підготовку до передачі корони нащадку раніше, ніж очікувалося. Про це повідомив Daily Mirror. За словами експерта з королівської родини Тома Квінна, таке обговорення успадкування не передбачалося протягом щонайменше 10 років.

Король Чарльз оприлюднив свій діагноз раку, щоб уникнути чуток та підтримати борців з цією хворобою. У Букінгемському палаці вони сподіваються, що монарх якнайшвидше повернеться до повноцінної діяльності.

Принц Гаррі вже знаходиться у Лондоні, щоб підтримати короля. Але поки невідомо, чи зустрінеться він зі своїм братом, принцом Вільямом. Його дружина, герцогиня Сассекська, залишилася в Каліфорнії зі своїми дітьми.