"Київстар" підняв тарифи: що зміниться для абонентів

Київстар підвищив вартість тарифів у зв'язку зі зростанням споживання і девальвацією гривні

Найбільший оператор мобільного зв'язку в Україні, "Київстар", змушений збільшити ціни на деякі тарифні плани через зростання цін на електроенергію та девальвацію гривні. Про це повідомив президент компанії Олександр Комаров. Він зазначив, що це перше підвищення тарифів з початку війни. Проте, замовникам пропонується вибір: перейти на новий тариф з більшим обсягом послуг або вибрати альтернативну, більш доступну пропозицію.

Вартість послуг "Київстару" також впливає інвестиції компанії у закупівлю в іноземній валюті. Зміни цін стосуються тарифів, які не змінювалися протягом декількох років, але Комаров завірив, що це перехідне явище і не стосується всіх клієнтів. Ті, хто підключився протягом останнього року або змінюють тарифний план, мають рік імунітету від підвищення цін.

Це перше підвищення тарифів "Київстару" з початку війни. Компанія дає клієнтам вибір: перейти на новий тарифний план із більшим обсягом послуг або вибрати альтернативний план з меншою ціною і обсягом послуг.

Згідно з інформацією від компанії, тарифи на послуги мобільного зв'язку починаються від 150 грн за чотири тижні (125 грн для пенсіонерів).

Київстар

Нагадаємо, Київстар почне видавати нові номери: дата.

Ми також писали, що українці масово скаржаться на мобільний зв'язок та інтернет: Київстар та Vodafone сказали, як залишатися на зв'язку.