Масштабна аварія на Рівненщині: Офіс генпрокурора повідомив подробиці

Аварія на Рівненщині: зіткнулися машини
Аварія на Рівненщині: зіткнулися машини

Трагічна аварія на Рівненщині: загинуло 14 людей

Офіс генерального прокурора повідомив про деталі жахливої аварії на Рівненщині, в результаті якої загинули 14 людей.

За даними слідства, 6 липня водій автоцистерни на дорозі "Городище-Рівне-Старокостянтинів" поблизу села Верхів Рівненського району Рівненської області виїхав на зустрічну смугу руху, де зіткнувся з маршруткою "Рівне-Хмельницький". У результаті ДТП загинули водії обох транспортних засобів, а також 12 пасажирів мікроавтобуса, серед яких був 6-річний хлопчик. Ще одна жінка, жителька міста Нетішин, Хмельницької області, знаходиться під опікою лікарів.

На місце події прибули слідчо-оперативна група, експертна служба, керівництво прокуратури, поліції, ДСНС та обласної державної адміністрації. Зараз проводяться необхідні слідчі дії, тіла загиблих вже ідентифіковано.

По факту порушення правил безпеки дорожнього руху, що призвело до загибелі людей (ч. 3 ст. 286 КК України), Рівненською обласною прокуратурою розпочато досудове розслідування. Його проводять слідчі СУ ГУНП в Рівненській області. Визначено групу прокурорів та слідчих із числа найдосвідченіших працівників.

Хід розслідування перебуває на контролі обласної прокуратури.

Раніше повідомлялося про масштабну автотрощу на Рівненщині, де автоцистерна зіткнулася з маршрутним мікроавтобусом.

Також стало відомо про ДТП на Обухівщині, де загинув кермувальник велосипеда. У Львівській області травмувалися три велосипедистки збірної України під час тренування, поліція з'ясовує обставини аварії. У Закарпатській області також сталася аварія з рейсовим автобусом, внаслідок якої були постраждалі.

Читайте також