Нічний обстріл Харкова: пошкоджені будинки, є постраждалі

Пошкоджені будинки і постраждалі внаслідок нічного обстрілу
Пошкоджені будинки і постраждалі внаслідок нічного обстрілу

У Харкові через обстріл з боку Росії в Основ'янському районі міста постраждали кілька приватних будинків, сталася пожежа. Також дві жінки отримали травми. Про це повідомив Харківський міський голова Ігор Терехов.

Мер повідомив, що постраждалі – жінки, яким надають медичну допомогу в лікарні.

У одному з трьох пошкоджених будинків виникла пожежа.

«Вночі Основʼянський район був обстріляний. Пошкоджено три будинки, в одному з них була пожежа. Дві постраждалі жінки госпіталізовані», – написав мер у своєму Telegram.

Начальник Харківської обласної військової адміністрації Олег Синєгубов додав, що постраждали дві жінки віком 50 та 75 років.

Також чиновник розповів, що пожежа в приватному будинку в Основ'янському районі виникла через падіння уламків боєприпасу.

Нагадаємо, у селі Лосівка Харківської області 4 липня 2024 року внаслідок авіаційного удару армії РФ загинув чоловік. Його тіло знайшли під руїнами зруйнованого будинку. Про це повідомляє Національна поліція.

Також було повідомлено, що 1 липня російська армія обстріляла поле стиглої пшениці на Харківщині. Це сталося біля села Карасівка Золочівської громади. Поле зайнялося внаслідок обстрілу.

До слова, внаслідок удару російських військ по місту Дергачі Харківської області в суботу постраждали троє людей. Про це повідомив начальник Дергачівської міської військової адміністрації В'ячеслав Задоренко.

Читайте також