Нідерланди перемогли Туреччину і стали останнім півфіналістом Євро-2024

Гра збірних Нідерландів та Туреччини на Євро-2024
Гра збірних Нідерландів та Туреччини на Євро-2024

Збірна Нідерландів змогла пробитися до півфіналу чемпіонату Європи-2024 з футболу після складної перемоги над командою Туреччини. Рахунок матчу став 2:1 на користь Нідерландів.

Перший тайм закінчився з перевагою Туреччини, яка забила єдиний гол у цій половині матчу за рахунку 1:0 завдяки Самету Акайдину, який зумів відзначитися голом головою.

Але Нідерланди змогли вирівняти рахунок на 70-й хвилині, коли Стефан Де Врей забив гол. І через шість хвилин гравець Нідерландів Коді Гакпо виконав вдале забігання і забив другий гол, зробивши рахунок 2:1 на користь своєї команди.

Ця перемога забезпечила Нідерландам вихід до півфіналу чемпіонату Європи вперше за 20 років. В півфіналі вони зустрінуться з командою Англії. Матч відбудеться в середу, 10 липня, о 22:00.

Півфінальні пари Євро-2024 з футболу

  • Вівторок, 9 липня. 22:00. Іспанія - Франція
  • Середа, 10 липня. 22:00. Нідерланди - Англія

Раніше, збірна Англії зуміла перемогти команду Швейцарії в серії пенальті та пройшла до півфіналу чемпіонату Європи з футболу. 

У попередній грі, збірна Іспанії зуміла перемогти команду Німеччини в овертаймі з рахунком 2:1 й стала першою командою-півфіналістом Євро-2024. Також, збірна Франції перемогла команду Португалії в серії пенальті та пробилася до півфіналу.

Читайте також