Поліція затримала викрадача немовляти із пологового центру на Полтавщині (фото)

Поліція затримала викрадача немовляти з пологового центру
Поліція затримала викрадача немовляти з пологового центру

Чоловік-транссексуал викрав новонароджену дитину з перинатального центру на Полтавщині. Поліція затримала викрадача. Про це повідомила пресслужба Нацполіції.

Виявилося, що камери спостереження зафіксували те, що з закладу виходила жінка з великим пакунком. Але після розслідування стало відомо, що це був чоловік-транссексуал.

«Він пояснив свій вчинок тим, що дуже хотів дитину, яку не міг народити, тому вчинив злочин. Дитині нічого не стало, ми повернули малюка матері», - заявив начальник ГУНП в Полтавській області Євген Рогачов.

Зараз проводиться досудове розслідування злочину. Учасники розслідування зазначають, що викрадення малолітньої і недбалість у роботі є кримінальними правопорушеннями згідно з Кримінальним кодексом України. Слідчі готують клопотання щодо повідомлення підозрюваному і обрання йому запобіжного заходу - тримання під вартою.

За викрадення дитини 25-річному чоловікові загрожує від 5 до 10 років ув'язнення.

Нагадаємо, 14 липня до поліції Кременчука надійшло повідомлення про зникнення чотирьохденної немовляти з післяпологової кімнати перинатального центру.

Читайте також