Польські прикордонники піднялися по тривозі через стадо овець

Польські прикордонники піднялися по тривозі через стадо овець

Стадо овець перейшло українсько-польський кордон

Стадо овець перейшло українсько-польський кордон, змусивши польських прикордонників піднятися за тривогою. Про це пише видання RMF24.

Бещадський відділ прикордонної служби сповістив про "незвичайний перетин польсько-українського кордону" на ділянці прикордонного посту біля села Корчова.

На пристроях зафіксували наближення невідомих фігур до кордону з Україною. Згодом на екранах моніторів розпізнали отару овець, які перейшли кордон і почали пастись на українському боці.

Пізніше прикордонники повідомили власника овець, який вигуками повернув стадо на територію Польщі.

Як кажуть у польській прикордонній службі, ця отара не вперше наближалася до кордону. Менш ніж два тижні тому вівці вийшли на прикордонну дорогу, проте перетинати кордон того разу не стали.

Фрагменти російського дрона знайдено неподалік українського кордону

Нагадаємо, у Румунії на фермі поблизу українського кордону виявлено фрагменти безпілотника. За даними місцевих ЗМІ, це був російський дрон.

Зазначимо, у ніч на 29 березня українські сили ППО під час масованої російської ракетної та дронової атаки знищили 84 повітряні цілі, у тому числі 58 безпілотників типу Shahed та 26 ракет, були знищені українськими засобами протиповітряної оборони.

Читайте також: